29 Mart 2019

Toyuq suflesi

Bişirilmə vaxtı

60 dəq

Kateqoriya

Quru yemək

Ədviyyat

Duz
  1. Toyuq filesini duz və istiot əlavə olunmuş suda bişirin. Daha sonra bişmiş toyuq filesini ətçəkən maşından keçirin.
  2. Yumurtaların ağlarını sarılarından ayırın. Ağları yaxşıca çalın.
  3. Çəkilmiş toyuq filesinə duz, istiot, yumurta ağlarını və qaymağı əlavə edin. Yaxşıca qarışdırın.
  4. Tavaya yağ çəkin və sufleni tavaya yayın. Üzərinə nazik kərə yağı dilimlərini yerləşdirin.
  5. Qızılı qazmaq əmələ gələnə qədər bişirin.
  6. Əsas yemək və ya qarnir olaraq süfrəyə verin.

İnqredientlər

Toyuq filesi

400 q

Yumurta

5 ədəd

Kərə yağı

500 q

Qaymaq

3 x.q.