29 Mart 2019

Paprikaş

Bişirilmə vaxtı

50 dəq

Kateqoriya

Şorbalar

Ədviyyat

İri duz, paprika
  1. Pomidorları 1 dəqiqə ərzində suda saxladıqdan sonra qabıqlarını təmizləyin. Kub şəklində doğrayın.
  2. Soğanı təmizləyib kub şəklində doğrayın. Günəbaxan yağında yumşalana qədər bişirin. Üyüdülmüş paprika və bir qədər su əlavə edib bir neçə dəqiqə bişirin.
  3. Əti xırda-xırda doğrayıb soğanın üzərinə əlavə edin. 10 dəqiqə bişirin.
  4. Kütlənin üzərinə kub şəklində doğranmış bibər və pomidoru əlavə edin, istiot səpib qapağı bağlayın. 30 dəqiqə ərzində bişirin.
  5. Xamaya unu əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Kütləni tavaya töküb 10-15 dəqiqə daha bişirin.
  6. Süfrəyə düyü və ya kartof püresi ilə verin.

İnqredientlər

Toyuq filesi

600 q

Pomidor

300 q

Soğan

2 baş

Qırmızı şirin bibər

2 ədəd

Xama

200 q

Su

2 x.q.

Paprika

1 x.q.